Vorzel'

2019. ápr. 19.2019. ápr. 20.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Vorzel' területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Maison Blanche Ecohouse, Villa Prestige és Shato Paradis Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Vorzel' területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Vorzel' területén

7 769 Ft-tól
14 613 Ft-tól
32 186 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 8 509 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Vorzel' városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 29 596 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 12 208 Ft körül alakult. Ez 14%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 13 935 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Vorzel' városához a legközelebb eső repülőtér Kijev Zsuljani (IEV) (26,27 km).További közeli repülőterek: Kijev Boriszpil (58,07 km)

Utazás tervezése ide: Ukrajna