Bergyanszk

2019. ápr. 18.2019. ápr. 19.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Bergyanszk területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Levant, Hotel Naberzhnyi és Afina Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Bergyanszk területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Bergyanszk területén

4 792 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 5 161 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Bergyanszk városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 14 746 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 6 635 Ft körül alakult. Ez 17%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 7 803 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Bergyanszk városában az átlagos április havi hőmérséklet 7,6 °C/45,6 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 25,6 °C/78,1 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -4,8 °C/23,4 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Bergyanszk városához a legközelebb eső repülőtér Bergyanszk (ERD) (3,4km).

Utazás tervezése ide: Ukrajna