Beregszász

2019. ápr. 19.2019. ápr. 20.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Beregszász területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: French Town, Goldenluxe és Holiday House. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Beregszász területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Beregszász területén

4 254 Ft-tól
7 214 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 6 659 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Beregszász városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 12 578 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 7 399 Ft körül alakult. Ez 12%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 8 355 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Beregszász városához a legközelebb eső repülőtér Ungvár (UDJ) (53,05 km).

Utazás tervezése ide: Ukrajna