Szállodák Wanaka területén

Találd meg Wanaka legjobb hoteljeit dátum, ár vagy preferencia alapján

Hasonlítsd össze több száz szolgáltató hotelajánlatait egy helyen

Keresd Wanaka ingyenes lemondást kínáló vagy kiváló értékeléseket kapott hoteljeit

Wanaka megbízható szállodai szolgáltatói

Az összes szálloda megjelenítése Wanaka területén

hotel-map-preview-background

Találj szállodát Wanaka szívében

Előzd meg a tömeget Wanaka legnépszerűbb látványosságainál – szállj meg a közelben.

Ne maradj le a kedvező ajánlatról!

Előzd meg a többieket! Nálunk megtalálod a legjobb ár-érték arányú utazásokat, a legfrissebb ajánlatokat, a hasznos tippeket és a fontos híreket.

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Wanaka területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Fairway Motel & Apartments, Manuka Crescent Motel és Aspiring Lodge Motel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Wanaka területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

Olcsó hotelek keresése Wanaka területén: gyakori kérdések

Wanaka várható átlaghőmérséklete április folyamán 6°C. A legmelegebb hónap jellemzően február, 16°C átlagos hőmérséklettel. A leghidegebb hónap július, ekkor -3°C az átlag. A legesősebb hónap december, a legszárazabb pedig július.
Szükség esetén bármikor lemondhatod vagy módosíthatod a lefoglalt hotelt Wanaka területén – de ha azt szeretnéd, hogy emiatt ne érjen anyagi veszteség, keresd az ingyenes lemondást vagy a rugalmas foglalási lehetőségeket kínáló szállodákat. Egyes hotelekben teljes visszatérítéssel mondhatod le a foglalást, ha változnak a terveid.
Természetesen – a legolcsóbb szállodai ajánlat, amelyet a következő 7 napra találtunk, 17 101 Ft/éj. Ha a következő 24 órában mennél, találtunk neked egy helyet, ahol 22 185 Ft éjszakánkénti áron megszállhatsz.
A hotelek átlagos ára hét közben 117 359 Ft/éj, hétvégén pedig 121 067 Ft/éj. Összességében úgy tűnik, hogy Wanaka területén szerda a legolcsóbban foglalható nap.
Wanaka területéhez a legközelebbi reptér a(z) Wanaka repülőtér (WKA), 10.2 km távolságra Wanaka központjától.

További repterek:

Queenstown repülőtér (47.5 km).
Megvizsgáltuk az adatokat a naptárunkban, és azt találtuk, hogy Wanaka hoteljeiben szerda a legolcsóbban foglalható nap. A legdrágább napnak pedig péntek tűnik.
A 3 csillagos szállodák átlagos ára Wanaka területén jelenleg 55 925 Ft/éj körül mozog. A legolcsóbb 3 csillagos szálloda ára, amit találtunk, 38 824 Ft/éj.
A 4 csillagos szállodák átlagos ára Wanaka területén jelenleg 63 782 Ft/éj körül mozog. A legolcsóbb 4 csillagos szálloda ára, amit találtunk, 30 042 Ft/éj.
Az 5 csillagos szállodák átlagos ára Wanaka területén jelenleg 131 263 Ft/éj körül mozog. A legolcsóbb 5 csillagos szálloda ára, amit találtunk, 101 220 Ft/éj.
Úszd le a reggeli hosszokat ebben a szállodában: Fairway Motel & Apartments.
Ha gyerekekkel látogatsz Wanaka területére, próbáld ki ezeket a szállodákat: Alpine Motel vagy Fairway Motel & Apartments.
Ezen az oldalon becsült árakat használunk, hogy könnyebben tudj választani a számtalan lehetőség közül. Az oldalon szereplő árak az utazók által a Skyscanneren végzett kereséseken alapuló jelzésértékű becslések, amelyek változhatnak.

Több utazási lehetőség