Entebbe

2019. szept. 22.2019. szept. 23.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Entebbe területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Imperial Botanical Beach Hotel, Entebbe Palm Hotel és United Motel Entebbe. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Entebbe területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Entebbe területén

19 449 Ft-tól
37 027 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 14 212 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Entebbe városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 34 035 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 14 212 Ft körül alakult. Ez 21%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 17 267 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Entebbe városában az átlagos szeptember havi hőmérséklet 12,7 °C/54,9 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb december hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 16,6 °C/61,9 °F körüli. A leghidegebb hónap június szokott lenni a maga 9,3 °C/48,7 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Entebbe városához a legközelebb eső repülőtér Entebbe (EBB) (3,21 km).

Utazás tervezése ide: Uganda