Entebbe

2019. júl. 4.2019. júl. 5.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Entebbe területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Imperial Resort Beach Hotel, Imperial Botanical Beach Hotel és Hotel 4 Penguins. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Entebbe területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Entebbe területén

17 306 Ft-tól
42 004 Ft-tól
60 211 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 13 701 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Entebbe városában a legdrágább tartózkodási hónap április szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 14 782 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 13 701 Ft körül alakult. Ez 3%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 14 182 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Entebbe városában az átlagos június havi hőmérséklet 6,9 °C/44,4 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb december hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 16,6 °C/61,9 °F körüli. A leghidegebb hónap június szokott lenni a maga 9,3 °C/48,7 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Entebbe városához a legközelebb eső repülőtér Entebbe (EBB) (3,21 km).

Utazás tervezése ide: Uganda