Uzungöl

2019. ápr. 21.2019. ápr. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Uzungöl területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Nova Uzungöl, Zengin Motel és Akyuz Kardesler Hotel & Bungalow. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Uzungöl területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Uzungöl területén

51 231 Ft-tól
57 704 Ft-tól
61 958 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 12 946 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Uzungöl városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 38 099 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 15 906 Ft körül alakult. Ez 30%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 20 715 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Uzungöl városához a legközelebb eső repülőtér Trabzon (TZX) (61,06 km).

Utazás tervezése ide: Törökország