Urla

2019. ápr. 21.2019. ápr. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Urla területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Urla Beach Bungalow, Sihirli Ki̇tap Kahve Konuk Evi̇ és Stone House in the Farm. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Urla területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Urla területén

12 761 Ft-tól
15 906 Ft-tól
22 934 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 11 837 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Urla városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 21 084 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 18 495 Ft körül alakult. Ez 12%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 16 276 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Urla városához a legközelebb eső repülőtér İzmir (ADB) (33,90 km).

Utazás tervezése ide: Törökország