Siirt

2019. ápr. 18.2019. ápr. 19.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Siirt területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Oz Cavusoglu Hotel és Barden Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Siirt területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Siirt területén

5 714 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 8 847 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Siirt városában a legdrágább tartózkodási hónap április szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 30 597 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 21 381 Ft körül alakult. Ez 23%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 16 374 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Siirt városához a legközelebb eső repülőtér Siirt (SXZ) (9,1km).További közeli repülőterek: Şırnak (65,6km)

Utazás tervezése ide: Törökország

Siirt területe és vonzáskörzete