Sarigerme

2019. ápr. 21.2019. ápr. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Sarigerme területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: miray villas, Palmyra Hotel és Turkuaz Apart Sarıgerme. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Sarigerme területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Sarigerme területén

7 213 Ft-tól
13 686 Ft-tól
20 159 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 11 097 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Sarigerme városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 19 974 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 16 645 Ft körül alakult. Ez 5%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 15 752 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Sarigerme városához a legközelebb eső repülőtér Dalaman (DLM) (7,12 km).

Utazás tervezése ide: Törökország