Safranbolu

2019. márc. 21.2019. márc. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Safranbolu területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Serbetci Konak, Gunes Konak és Beybagi Konak Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Safranbolu területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Safranbolu területén

10 767 Ft-tól
11 315 Ft-tól
24 272 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap január szokott lenni a maga 9 855 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Safranbolu városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 14 600 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 12 410 Ft körül alakult. Ez 4%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 11 833 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Törökország