Ordu-Giresun

2019. márc. 23.2019. márc. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Ordu-Giresun területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Sinema Hotel Ordu, Anemon Ordu Hotel és Baliktasi City Hotel & Spa. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Ordu-Giresun területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Ordu-Giresun területén

11 284 Ft-tól
9 804 Ft-tól
18 868 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 9 619 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Ordu-Giresun városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 18 868 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 12 578 Ft körül alakult. Ez 9%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 13 812 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Törökország