Kars

2019. márc. 23.2019. márc. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Kars területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: OTEL ASYA, Royal Ozcelik Sarıkamış és Sarikamis Snow Life Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Kars területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Kars területén

15 168 Ft-tól
19 423 Ft-tól
29 966 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap augusztus szokott lenni a maga 9 989 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Kars városában a legdrágább tartózkodási hónap május szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 15 538 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 12 209 Ft körül alakult. Ez 6%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 13 041 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Törökország