Gazipaşa

2019. ápr. 18.2019. ápr. 19.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Gazipaşa területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Kleopatra Suit Hotel - Adult Only, Villa Sonata és Blue Heaven Apart Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Gazipaşa területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Gazipaşa területén

45 874 Ft-tól
75 100 Ft-tól
103 586 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 13 318 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Gazipaşa városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 29 596 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 19 237 Ft körül alakult. Ez 2%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 19 793 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Gazipaşa városához a legközelebb eső repülőtér Gazipasa (GZP) (3,9km).

Utazás tervezése ide: Törökország