Elazığ

2019. márc. 20.2019. márc. 21.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Elazığ területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Ramada Elazig, Doubletree By Hilton Hotel Elazig és Akgun Elazig Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Elazığ területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Elazığ területén

9 855 Ft-tól
10 767 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 6 935 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Elazığ városában a legdrágább tartózkodási hónap április szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 12 045 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 10 220 Ft körül alakult. Ez 2%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 10 008 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Törökország