Büyükçekmece

2019. márc. 20.2019. márc. 21.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Büyükçekmece területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Leyla Suite, Villa Istanblue és Grand Gold Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Büyükçekmece területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Büyükçekmece területén

13 322 Ft-tól
75 007 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 10 950 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Büyükçekmece városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 14 600 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 12 775 Ft körül alakult. Ez 1%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 13 019 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Törökország