Tenedos

2019. ápr. 19.2019. ápr. 20.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Tenedos területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Apollon Hotel, Bozcaada Fahri Hotel és IOLA Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Tenedos területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Tenedos területén

12 208 Ft-tól
13 688 Ft-tól
90 638 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 14 798 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Tenedos városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 24 047 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 19 237 Ft körül alakult. Ez 1%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 19 022 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Tenedos városához a legközelebb eső repülőtér Çanakkale (CKZ) (47,30 km).

Utazás tervezése ide: Törökország