Bodrum

2019. márc. 23.2019. márc. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Bodrum területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Azka Hotel, Doria Hotel Bodrum és Mandarin Resort & Spa. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Bodrum területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Bodrum területén

7 584 Ft-tól
12 578 Ft-tól
20 348 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Bodrum városáról?

9,8
Történelemrajongók
9,2
Szabadtéri programok rajongói
9,0
Családos utazók
8,2
Gasztroturisták
5,9
Luxusutazók
Tagi vélemények (52)
Maria Maria
Maria Maria
2019. 01. 22.

Beaches is Bodrum has mountains view, water is very clean. But nothing special

Izabela  K
Izabela K
2019. 01. 18.

Piękne miasto, świetne jedzenie, wspaniali ludzie! Naprawdę polecam, na pewno tam kiedyś wrócę

Beth T
Beth TIsztambul
2015. 01. 02.

A great city with a diverse atmosphere. Tourism combined with local culture combined with ancient history combined with stunning natural scenery in the surrounding peninsula and coves.

Rich Carriero
Rich CarrieroLongmont
2017. 04. 11.

Bodrum was conquered by Alexander the Great and is home to the ruins of one of the Seven Wonders of the Ancient World. Beyond that it's gorgeous. It sits right on the Aegean directly opposite the Greek island of Kos. The only drawback is that it's so popular with tourists that the town is given over a bit to cheesy nightclubs and generic food.

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 9 619 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Bodrum városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 26 637 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 13 318 Ft körül alakult. Ez 19%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 15 970 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Törökország