Balıkesir

2019. ápr. 18.2019. ápr. 19.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Balıkesir területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: manyas thermal villas, Hotel Grand Yilmaz és Hera Termal. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Balıkesir területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Balıkesir területén

27 279 Ft-tól
33 177 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 12 165 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Balıkesir városában a legdrágább tartózkodási hónap február szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 16 589 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 14 008 Ft körül alakult. Ez 1%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 14 193 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Balıkesir városában az átlagos április havi hőmérséklet 12,4 °C/54,3 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 32,0 °C/89,6 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -0,8 °C/30,6 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Balıkesir városához a legközelebb eső repülőtér Edremit/Körfez (EDO) (73,1km).

Utazás tervezése ide: Törökország