Ankara

2019. jan. 16.2019. jan. 17.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Ankara területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Niza Park Hotel, New Gate Hotel és Elit Palas Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Ankara területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Ankara területén

10 319 Ft-tól
21 361 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Ankara városáról?

9,8
Művészet & Design kedvelők
9,2
Családos utazók
9,1
Történelemrajongók
8,2
Luxusutazók
7,5
Üzleti utazók
Tagi vélemények (51)
Merve Bursa
Merve Bursa
2019. 01. 11.

Anadolu medineyetleri müzesi güzeldi, tarih meraklıları için mutlaka tavsiye edilir

Yvonne Brett
Yvonne BrettSan Diego
2018. 11. 21.

Ankara is a very modern city with good public transportation and plenty of hotels. The most popular things to do here are to go to the Mausoleum of Ataturk, and the Museum of Anatolian Civilizations which has some amazing items on display.

Reber Novanta
Reber NovantaErbil
2015. 11. 02.

I had a great time there and the best park about antechamber is that everything was free

Kemal Ateş
Kemal AteşAnkara
2017. 01. 06.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün yattığı Anıtkabir'in duvarlarında ki çizgilerin bile anlamları vardır. Ayrıca müzesi çok güzel ve hediyelikler mevcut.

Utazás tervezése ide: Törökország