Afyonkarahisar

2019. ápr. 24.2019. ápr. 25.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Afyonkarahisar területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Sozturk Hotel, Oreko Express és Cakmak Marble Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Afyonkarahisar területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Afyonkarahisar területén

4 847 Ft-tól
9 321 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap január szokott lenni a maga 7 829 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Afyonkarahisar városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 17 150 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 14 167 Ft körül alakult. Ez 8%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 12 894 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Afyonkarahisar városában az átlagos április havi hőmérséklet 10,6 °C/51,2 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 29,5 °C/85,1 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -3,8 °C/25,2 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Afyonkarahisar városához a legközelebb eső repülőtér Kütahya (KZR) (52,48 km).

Utazás tervezése ide: Törökország