Uroa

2019. jún. 17.2019. jún. 18.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Uroa területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Villa Marcella, Twin Villa és Kena Beach Villas. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Uroa területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Uroa területén

58 549 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap augusztus szokott lenni a maga 16 263 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Uroa városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 33 973 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 22 769 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Uroa városához a legközelebb eső repülőtér Zanzibar (ZNZ) (26,18 km).

Utazás tervezése ide: Tanzánia