Uroa

2019. szept. 23.2019. szept. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Uroa területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Ashy Villa, Hotel Elegante Zanzibar és Tono House. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Uroa területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Uroa területén

60 480 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 19 413 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Uroa városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 41 813 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 23 520 Ft körül alakult. Ez 16%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 27 285 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Uroa városához a legközelebb eső repülőtér Zanzibar (ZNZ) (26,18 km).

Utazás tervezése ide: Tanzánia