Moshi

2019. jún. 16.2019. jún. 17.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Moshi területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Karibu Burudika, Ghala House Apartment és Maxwell House. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Moshi területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Moshi területén

18 432 Ft-tól
31 081 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap július szokott lenni a maga 6 144 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Moshi városában a legdrágább tartózkodási hónap február szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 14 095 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 9 035 Ft körül alakult. Ez 3%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 9 337 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Moshi városában az átlagos június havi hőmérséklet 19,2 °C/66,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb február hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 30,7 °C/87,3 °F körüli. A leghidegebb hónap július szokott lenni a maga 13,3 °C/55,9 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Moshi városához a legközelebb eső repülőtér Kilimandzsáró (JRO) (32,43 km). További közeli repülőterek: Arusha (73,29 km)

Utazás tervezése ide: Tanzánia