Morogoro

2019. szept. 28.2019. szept. 29.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Morogoro területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: New Acropol Hotel, Antique Legacy Hotel és Morio Motel and Campsite. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Morogoro területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Morogoro területén

7 327 Ft-tól
8 078 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 8 642 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Morogoro városában a legdrágább tartózkodási hónap április szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 15 030 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 12 399 Ft körül alakult. Ez 2%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 12 744 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Morogoro városában az átlagos szeptember havi hőmérséklet 18,6 °C/65,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb október hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 26,4 °C/79,5 °F körüli. A leghidegebb hónap július szokott lenni a maga 12,5 °C/54,5 °F körüli átlaghőmérsékletével.

Utazás tervezése ide: Tanzánia