Morogoro

2019. jún. 26.2019. jún. 27.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Morogoro területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: New Acropol Hotel, Antique Legacy Hotel és Morio Motel and Campsite. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Morogoro területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Morogoro területén

7 048 Ft-tól
7 771 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 8 313 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Morogoro városában a legdrágább tartózkodási hónap április szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 14 457 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 11 927 Ft körül alakult. Ez 2%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 12 198 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Morogoro városában az átlagos június havi hőmérséklet 17,5 °C/63,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb október hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 26,4 °C/79,5 °F körüli. A leghidegebb hónap július szokott lenni a maga 12,5 °C/54,5 °F körüli átlaghőmérsékletével.

Utazás tervezése ide: Tanzánia