Morogoro

2019. ápr. 24.2019. ápr. 25.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Morogoro területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: BZ Hotel, Oddy’s executive Lodge és Simbamwenni Tented Lodge. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Morogoro területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Morogoro területén

6 711 Ft-tól
7 829 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 8 575 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Morogoro városában a legdrágább tartózkodási hónap május szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 54 805 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 12 303 Ft körül alakult. Ez 28%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 15 815 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Morogoro városában az átlagos április havi hőmérséklet 19,8 °C/67,6 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb október hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 26,4 °C/79,5 °F körüli. A leghidegebb hónap július szokott lenni a maga 12,5 °C/54,5 °F körüli átlaghőmérsékletével.

Utazás tervezése ide: Tanzánia