Marumbi

2019. szept. 23.2019. szept. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Marumbi területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Kae Funk Zanzibar, Kaure Sand Beach Lodge és Villa Uroa Barabara. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Marumbi területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Marumbi területén

8 960 Ft-tól
15 120 Ft-tól
39 200 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 17 920 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Marumbi városában a legdrágább tartózkodási hónap január szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 28 373 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 22 773 Ft körül alakult. Ez 2%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 23 396 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Marumbi városához a legközelebb eső repülőtér Zanzibar (ZNZ) (23,55 km).

Utazás tervezése ide: Tanzánia