Kunduchi

2019. szept. 28.2019. szept. 29.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Kunduchi területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Mango House, Emerald House és MG Home Apartments. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Kunduchi területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Kunduchi területén

7 327 Ft-tól
15 781 Ft-tól
31 186 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap június szokott lenni a maga 15 030 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Kunduchi városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 42 834 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 24 047 Ft körül alakult. Ez 9%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 26 427 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Kunduchi városához a legközelebb eső repülőtér Dar es-Salaam (DAR) (23,66 km). További közeli repülőterek: Zanzibar (49,34 km)

Utazás tervezése ide: Tanzánia