Dodoma

2019. ápr. 19.2019. ápr. 20.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Dodoma területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Nyawato Guest House, American Green Lodge és Mesuma Lodge. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Dodoma területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Dodoma területén

14 058 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap július szokott lenni a maga 1 110 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Dodoma városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 6 289 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 4 439 Ft körül alakult. Ez 4%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 4 255 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Dodoma városában az átlagos április havi hőmérséklet 19,0 °C/66,2 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb október hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 27,0 °C/80,6 °F körüli. A leghidegebb hónap július szokott lenni a maga 11,6 °C/52,9 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Dodoma városához a legközelebb eső repülőtér Dodoma (DOD) (1,16 km).

Utazás tervezése ide: Tanzánia

Dodoma területe és vonzáskörzete