Arusha

2019. jún. 20.2019. jún. 21.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Arusha területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Arusha Naaz Hotel, Grace Land Hotel és Four Points by Sheraton Arusha, The Arusha Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Arusha területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Arusha területén

13 136 Ft-tól
31 929 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Arusha városáról?

9,8
Szabadtéri programok rajongói
8,1
Hátizsákosok
7,3
Kalandvágyó utazók
6,3
Üzleti utazók
6,3
Családos utazók
Tagi vélemények (16)
Kevin Picholo
Kevin PicholoFoster City
2017. 01. 26.

Arusha is a crowded little African town, full of life. A hub for many tour operators around Serengeti and Mt. Kilamanjaro.

Harold
HaroldBrooklyn
2016. 09. 09.

Arusha is primarily a transit point to nearby attractions but the city is also a great place to relax for a day or two before / after an adventure elsewhere.

Netta Drimer
Netta DrimerTel-Aviv
2014. 11. 14.

There is not much to see in Arusha, but most tourists start their trip here. I'm not sure how safe it is to just stroll on the streets without a local guide but I wouldn't try it myself. The local Airport looks like a small bus station and it's hard to understand that this is the main landing point to all the tourists that come visit the area.

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
2013. 11. 29.

Nothing realy special but just a nice place, good bars and of course start point for trips to Serengeti and Ngorongoro

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 12 042 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Arusha városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 14 961 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 13 866 Ft körül alakult. Ez 2%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 13 532 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Arusha városában az átlagos június havi hőmérséklet 11,5 °C/52,7 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb október hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 20,1 °C/68,2 °F körüli. A leghidegebb hónap augusztus szokott lenni a maga 10,0 °C/50,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Arusha városához a legközelebb eső repülőtér Arusha (ARK) (0,00 km). További közeli repülőterek: Kilimandzsáró (43,19 km)

Utazás tervezése ide: Tanzánia