Tartúsz

2019. júl. 2.2019. júl. 3.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Tartúsz területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Via Mina Hotel, Graneroverde Resort és Seed Guest House. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Tartúsz területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 8 680 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Tartúsz városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 49 908 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 28 932 Ft körül alakult. Ez 9%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 26 130 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Tartúsz városában az átlagos június havi hőmérséklet 23,8 °C/74,8 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 30,3 °C/86,5 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 7,2 °C/45,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Tartúsz városához a legközelebb eső repülőtér Latakia (LTK) (58,57 km).

Utazás tervezése ide: Szíria

Tartúsz területe és vonzáskörzete