Sednayah

2019. szept. 23.2019. szept. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Sednayah területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Al Salam Hotel, Techrine és Al Majed. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Sednayah területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Sednayah területén

12 320 Ft-tól
15 493 Ft-tól
17 360 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap január szokott lenni a maga 24 640 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Sednayah városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 36 587 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 32 853 Ft körül alakult. Ez 8%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 30 178 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Sednayah városához a legközelebb eső repülőtér Damaszkusz (DAM) (33,76 km).

Utazás tervezése ide: Szíria