Latakia

2019. aug. 29.2019. aug. 30.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Latakia területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Cazino, Riviera Hotel és Al Samman Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Latakia területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

Mi az utazók véleménye Latakia városáról?

9,8
Kalandvágyó utazók
7,5
Történelemrajongók
7,5
Szabadtéri programok rajongói
Tagi vélemények (8)
Baxter Jackson
Baxter JacksonNizwa
2017. 01. 06.

Lattakia is like a summer love - sultry, seductive and so very Syria-licious. The designer jeans are tighter, the mascara longer and the hair much bigger here than in more conservative Syrian cities like Aleppo. Lattakia may not exactly be on the tourist radar but with the local joie de vivre, the Mediterranean Shatti Al Azraq (the blue beach) and the nearby Castle of Saladin, it well should be.

Nadya Ahmad
Nadya AhmadDamaszkusz
2017. 01. 06.

it awsoooooooooooom<3<3<3

Sarah Zakkour
Sarah Zakkour
2012. 06. 19.

George Naame
George NaameLatakia
2012. 06. 27.

GYIK

Latakia városában az átlagos augusztus havi hőmérséklet 26,4 °C/79,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 30,3 °C/86,5 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 7,0 °C/44,6 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Latakia városához a legközelebb eső repülőtér Latakia (LTK) (18,75 km).

Utazás tervezése ide: Szíria

Latakia területe és vonzáskörzete