Tabuk

2019. jún. 17.2019. jún. 18.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Tabuk területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Al Sami Palace Aparthotel, Manazel Tabuk Hotel Apartments és Tabuk Risdance. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Tabuk területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Tabuk területén

11 023 Ft-tól
14 276 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 14 095 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Tabuk városában a legdrágább tartózkodási hónap május szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 28 551 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 15 179 Ft körül alakult. Ez 17%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 17 770 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Tabuk városában az átlagos június havi hőmérséklet 29,7 °C/85,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 39,2 °C/102,6 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 3,9 °C/39,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Tabuk városához a legközelebb eső repülőtér Tabuk (TUU) (5,48 km).

Utazás tervezése ide: Szaúd-Arábia