Sayhāt

2019. jún. 25.2019. jún. 26.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Sayhāt területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Ghurnata Furnished Suites, Almuneerah Crown és Lamar Suites Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Sayhāt területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Sayhāt területén

7 233 Ft-tól
11 573 Ft-tól
23 146 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 13 019 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Sayhāt városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 15 913 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 14 466 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Sayhāt városához a legközelebb eső repülőtér Dammam (DMM) (24,07 km).

Utazás tervezése ide: Szaúd-Arábia