Sayhāt

2019. szept. 24.2019. szept. 25.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Sayhāt területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Gulf Delmon Aparthotel, Golden Garden Al Corniche Hotel és Alfurat Hotel - Dammam. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Sayhāt területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Sayhāt területén

7 531 Ft-tól
12 050 Ft-tól
24 099 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 13 556 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Sayhāt városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 18 075 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 15 062 Ft körül alakult. Ez 4%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 15 690 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Sayhāt városához a legközelebb eső repülőtér Dammam (DMM) (24,07 km).

Utazás tervezése ide: Szaúd-Arábia