Sakākā

2019. szept. 28.2019. szept. 29.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Sakākā területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Twilight for Furnished Apartments, Olive Land Hotel és Lara Al Jawf Hotel Apartments. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Sakākā területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 13 527 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Sakākā városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 29 308 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 15 030 Ft körül alakult. Ez 24%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 18 756 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Sakākā városához a legközelebb eső repülőtér Jouf (AJF) (23,10 km).

Utazás tervezése ide: Szaúd-Arábia