Sakākā

2019. jún. 26.2019. jún. 27.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Sakākā területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Twilight for Furnished Apartments, Olive Land Hotel és Lara Al Jawf Hotel Apartments. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Sakākā területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Sakākā területén

25 480 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 13 011 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Sakākā városában a legdrágább tartózkodási hónap május szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 22 408 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 14 457 Ft körül alakult. Ez 5%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 15 270 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Sakākā városához a legközelebb eső repülőtér Jouf (AJF) (23,10 km).

Utazás tervezése ide: Szaúd-Arábia