Rābigh

2019. júl. 4.2019. júl. 5.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Rābigh területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Marina Studio 2, Rabigh Tower Hotel és AL Bian Suites Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Rābigh területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Rābigh területén

12 980 Ft-tól
32 810 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap január szokott lenni a maga 13 701 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Rābigh városában a legdrágább tartózkodási hónap november szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 29 565 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 18 027 Ft körül alakult. Ez 15%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 20 822 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Szaúd-Arábia