Dhahbān

2019. szept. 28.2019. szept. 29.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Dhahbān területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Durrat Al Arous Ithmar Resort, Sadeem Ellail és European Home. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Dhahbān területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Dhahbān területén

60 118 Ft-tól
119 673 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 18 787 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Dhahbān városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 51 852 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 30 059 Ft körül alakult. Ez 8%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 27 367 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Dhahbān városához a legközelebb eső repülőtér Dzsidda (JED) (27,66 km).

Utazás tervezése ide: Szaúd-Arábia