Baljurashi

2019. márc. 20.2019. márc. 21.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Baljurashi területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Rahwan Palace - Apartments Hotel, Alofok Alraheb Furnished Apartments és Al Eairy Furnished Apartments Al Baha 2. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Baljurashi területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Baljurashi területén

12 592 Ft-tól
14 965 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 5 110 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Baljurashi városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 25 550 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 8 395 Ft körül alakult. Ez 42%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 11 924 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Szaúd-Arábia