Baljurashi

2019. jún. 25.2019. jún. 26.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Baljurashi területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Alofok Alraheb Furnished Apartments, Al Eairy Furnished Apartments Al Baha 2 és Dar Meaad Aparthotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Baljurashi területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Baljurashi területén

45 930 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 5 063 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Baljurashi városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 25 316 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 8 318 Ft körül alakult. Ez 64%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 13 653 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Baljurashi városához a legközelebb eső repülőtér Al-Baha (ABT) (48,04 km).

Utazás tervezése ide: Szaúd-Arábia