Ar Rawḑah

2019. jún. 20.2019. jún. 21.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Ar Rawḑah területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Makarem Al Firdous Hotel, Manayer el Osool Hotel és Al Rakaez Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Ar Rawḑah területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Ar Rawḑah területén

6 751 Ft-tól
9 670 Ft-tól
41 051 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap július szokott lenni a maga 8 758 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Ar Rawḑah városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 140 122 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 12 042 Ft körül alakult. Ez 123%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 26 943 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Ar Rawḑah városához a legközelebb eső repülőtér Taif (TIF) (67,02 km).

Utazás tervezése ide: Szaúd-Arábia