Ar Rawḑah

2019. szept. 22.2019. szept. 23.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Ar Rawḑah területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Makarem Al Firdous Hotel, Manayer el Osool Hotel és Sadaf Makkah. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Ar Rawḑah területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Ar Rawḑah területén

10 659 Ft-tól
11 033 Ft-tól
33 848 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 10 846 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Ar Rawḑah városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 311 177 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 12 342 Ft körül alakult. Ez 251%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 43 354 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Ar Rawḑah városához a legközelebb eső repülőtér Taif (TIF) (67,02 km).

Utazás tervezése ide: Szaúd-Arábia