Ar Rass

2019. szept. 23.2019. szept. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Ar Rass területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Al Jaser Chalet, Boudl Al Rass és Chalet Le Porto. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Ar Rass területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Ar Rass területén

25 387 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 20 160 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Ar Rass városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 69 440 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 22 773 Ft körül alakult. Ez 48%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 33 725 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Ar Rass városához a legközelebb eső repülőtér Qassim (ELQ) (55,18 km).

Utazás tervezése ide: Szaúd-Arábia