Al Khafjī

2019. ápr. 24.2019. ápr. 25.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Al Khafjī területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Asian Farm, Khiran Resort Family Resort és Qasr Aram Furnished Units - Al Azizia. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Al Khafjī területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Al Khafjī területén

8 575 Ft-tól
9 880 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 15 659 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Al Khafjī városában a legdrágább tartózkodási hónap április szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 74 938 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 20 133 Ft körül alakult. Ez 25%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 25 228 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Szaúd-Arábia