Al Hadā

2019. ápr. 25.2019. ápr. 26.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Al Hadā területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Sadeem Al Fajr Hotel Suites, Dar Alwrd-Alsten és Al Turki Resort Al Hada. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Al Hadā területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Al Hadā területén

5 592 Ft-tól
5 965 Ft-tól
16 031 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 15 659 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Al Hadā városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 45 485 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 22 370 Ft körül alakult. Ez 15%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 25 763 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Al Hadā városához a legközelebb eső repülőtér Taif (TIF) (29,90 km).

Utazás tervezése ide: Szaúd-Arábia