Al Hadā

2019. szept. 28.2019. szept. 29.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Al Hadā területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Al Turki Resort Al Hada, Alsaab Suites és Casablanca Hotel Taif. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Al Hadā területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Al Hadā területén

20 102 Ft-tól
20 290 Ft-tól
30 998 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap április szokott lenni a maga 11 648 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Al Hadā városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 43 961 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 22 544 Ft körül alakult. Ez 6%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 24 048 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Al Hadā városához a legközelebb eső repülőtér Taif (TIF) (29,90 km).

Utazás tervezése ide: Szaúd-Arábia