Al `Ula

2019. márc. 20.2019. márc. 21.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Al `Ula területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Al Faisal Chalets, Madakhil Camp és Aldor Hotel Suites. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Al `Ula területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Al `Ula területén

20 987 Ft-tól
61 502 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 29 930 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Al `Ula városában a legdrágább tartózkodási hónap január szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 206 224 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 33 580 Ft körül alakult. Ez 108%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 70 172 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Szaúd-Arábia

Al `Ula területe és vonzáskörzete