Al `Ula

2019. szept. 24.2019. szept. 25.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Al `Ula területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Al Harbi Furnished Units, Al Faisal Chalets és Waad Al Ula Hotel apartment. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Al `Ula területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Al `Ula területén

44 062 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 30 749 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Al `Ula városában a legdrágább tartózkodási hónap január szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 211 871 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 34 499 Ft körül alakult. Ez 152%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 87 280 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Al `Ula városához a legközelebb eső repülőtér Al `Ula (ULH) (2,92 km).

Utazás tervezése ide: Szaúd-Arábia