Al `Azīzīyah

2019. szept. 23.2019. szept. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Al `Azīzīyah területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hera Homes, Shamaat Jeddah Aparthotel és Al-Fanar Global Inn & Hotel Suites 1. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Al `Azīzīyah területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Al `Azīzīyah területén

10 640 Ft-tól
15 493 Ft-tól
33 973 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 14 933 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Al `Azīzīyah városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 28 373 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 23 893 Ft körül alakult. Ez 7%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 21 996 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Al `Azīzīyah városához a legközelebb eső repülőtér Dzsidda (JED) (12,68 km).

Utazás tervezése ide: Szaúd-Arábia