Unayzah

2019. szept. 22.2019. szept. 23.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Unayzah területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Rwaq Al Salam Hotel - Buraydah, Golden Prince Hotel Al Fayizia és Dheyouf Al Wattan For Furnished Suites. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Unayzah területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Unayzah területén

28 238 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 19 075 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Unayzah városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 34 409 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 28 051 Ft körül alakult. Ez 17%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 23 252 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Unayzah városában az átlagos szeptember havi hőmérséklet 32,1 °C/89,8 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 43,8 °C/110,8 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 5,9 °C/42,6 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Unayzah városához a legközelebb eső repülőtér Qassim (ELQ) (31,11 km).

Utazás tervezése ide: Szaúd-Arábia