Upolu

2019. ápr. 18.2019. ápr. 19.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Upolu területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Amau Apartments, Apaula Stay-Inn B&B és Oceanfiks Mountain Bungalows. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Upolu területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Upolu területén

11 428 Ft-tól
25 436 Ft-tól
8 663 Ft-tól

GYIK

Upolu városában az átlagos április havi hőmérséklet 24,7 °C/76,4 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb április hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 28,6 °C/83,5 °F körüli. A leghidegebb hónap július szokott lenni a maga 19,5 °C/67,1 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Upolu városához a legközelebb eső repülőtér Apia Fagali I (FGI) (9,5km).További közeli repülőterek: Apia Faleolo (28,5km)

Utazás tervezése ide: