Stockholm

2019. márc. 21.2019. márc. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Stockholm területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Brommavik Hotel, Best Western Royal Star és Mornington Hotel Bromma. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Stockholm területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Stockholm területén

30 842 Ft-tól
61 685 Ft-tól
74 825 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Stockholm városáról?

9,8
Gasztroturisták
9,7
Történelemrajongók
9,3
Hátizsákosok
9,0
Művészet & Design kedvelők
8,9
Szabadtéri programok rajongói
Tagi vélemények (247)
Marinus Seidl
Marinus Seidl
2019. 02. 17.

Unglaublich schöne Gassen und das gesamte Stadtbild mit seinen Gebäuden, Kirchen usw. ist sehenswert.

Nabil A
Nabil A
2019. 01. 06.

I go there almost every year. It become a bit boring, I would say it’s a lovely city and you would really love it but I doubt it if anyone will go twice just for tourism. It’s not easy & not cheap to get there plus it’s super expensive.

Make Molins
Make MolinsBarcelona
2017. 12. 05.

It is a beautiful city, with lots of art and things to do. However, I feel it is a little overrated.

Tyson Bramer
Tyson BramerLos Angeles
2017. 11. 06.

From museums to island hopping, there are boundless things to do here. Museums galore and shops to adore, there is something for every taste.

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 32 120 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Stockholm városában a legdrágább tartózkodási hónap május szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 54 385 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 41 610 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Svédország