Lycksele Hedlunda

2019. szept. 27.2019. szept. 28.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Lycksele Hedlunda területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Chalet en Laponie Suédoise, Oden's Dawn és Carlsson. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Lycksele Hedlunda területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Lycksele Hedlunda területén

16 908 Ft-tól
21 229 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap augusztus szokott lenni a maga 28 180 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Lycksele Hedlunda városában a legdrágább tartózkodási hónap február szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 36 822 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 33 065 Ft körül alakult. Ez 2%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 32 126 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Lycksele Hedlunda városához a legközelebb eső repülőtér Lycksele Hedlunda (LYC) (7,20 km).

Utazás tervezése ide: Svédország