Linköping

2019. szept. 27.2019. szept. 28.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Linköping területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Trevligt rum, Klefstad Gård és Roxtorp Cottage. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Linköping területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Linköping területén

30 623 Ft-tól
36 071 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 27 053 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Linköping városában a legdrágább tartózkodási hónap április szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 35 319 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 31 562 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Linköping városában az átlagos szeptember havi hőmérséklet 12,0 °C/53,6 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 21,1 °C/70,0 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -4,4 °C/24,1 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Linköping városához a legközelebb eső repülőtér Linköping város (LPI) (3,48 km). További közeli repülőterek: Norrköping Kungsängen (41,26 km)

Utazás tervezése ide: Svédország