Spiez

2019. márc. 23.2019. márc. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Spiez területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: B&B Schönörtli, B&B Haussener és Loft Inn. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Spiez területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Spiez területén

42 545 Ft-tól
51 424 Ft-tól
129 670 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 41 805 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Spiez városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 55 863 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 49 574 Ft körül alakult. Ez 3%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 47 632 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Svájc