Barcelona

2019. ápr. 25.2019. ápr. 26.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Barcelona területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hotel Madanis, Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto és Zenit Barcelona. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Barcelona területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Barcelona területén

40 079 Ft-tól
47 535 Ft-tól
72 887 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Barcelona városáról?

9,8
Gasztroturisták
9,3
Történelemrajongók
8,7
Éjszakai élet rajongói
8,5
Művészet & Design kedvelők
7,6
Szabadtéri programok rajongói
Tagi vélemények (1391)
Lili Madarassy
Lili Madarassy
2019. 01. 05.

THIS TEXT IS FOR THE HUNGARIANS Remélem valaki ezt egyszer el is fogja olvasni, és nem feleslegesen írtam ezt :( Mi 5 napig voltunk 2 éve(2017) Barcelonában. A szállásunk a Ramblan volt, így a belvárosból tudtunk mindig elindulni felfedezni a várost. Szerintem ez egy jó dolog, mert minden közelebb van, mintha a külvárosból kéne bejárni. A szívem csücske az a város,és talán a kultúrája miatt szeretem ennyire. Van egy étterem amit ha ott vagy és magyar vagy,mindenféle képen ki kell próbálnod. Hungaryto a neve, egy magyar férfi csinálja, és isteni finom ott a kaja. A Sagrada Família is a kötelezően megnézendő dolgok közé tartozik, akkor is ha nem vagy vallásos. Egy gyönyörű templom, ami előtt, ha jó helyen állsz meg, akkor meg egy olyan pasassal is találkozhatsz, aki óriás buborékokat fúj. Ha a várost szeretnénk megnézni felülről, akkor 2 helyet is tudok ajánlani. Az egyik a Güell Park, a másik pedig a Monjuic hegy, ahonnan belátni majdnem az egész várost. Viszont azt is el kell mondani, hogy elég sok a tolvaj,és a gyerekrabló akikre szerencsére felhívták a figyelmünket, ezért én is leírom, hogy tájékoztassak mindenkit. Ha pedig nem beszélsz nyelveket, akkor se aggódj. Apukám nulla nyelvtudással vett magának Hot Dog-ot, szóval bármit meg lehet oldani ha mutogatsz

Karoll R
Karoll R
2019. 03. 17.

Nagyon szép Barcelona, a strandjainak látogatása jó választás nyáron, függetlenül attól, hogy egyedül, párként vagy családként látogasson el. Nekem is tetszett a La Rambla, a hétvégén jó hangulatú. A futballszurkolóknak pedig minden Camp Nou élményt megtehetik.

Luz Restrepo
Luz Restrepo
2019. 02. 16.

A szent család, a ramblas, a Sant Jose-i piac és sok hely. Barcelona Kozmopolita tőke. Mind a divat, mind az épületek tervezése. Szeretem

Balazs Czap
Balazs Czap
2019. 04. 15.

Hello worlds Hello worlds Hello worlds Hello worlds Hello worlds Hello worlds

GYIK

A legolcsóbb hónap január szokott lenni a maga 27 589 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Barcelona városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 48 467 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 41 384 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Barcelona városában az átlagos április havi hőmérséklet 14,1 °C/57,3 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 28,9 °C/84,0 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 5,3 °C/41,5 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Barcelona városához a legközelebb eső repülőtér Barcelona (BCN) (11,37 km).

Utazás tervezése ide: Spanyolország