Barcelona

2019. febr. 23.2019. febr. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Barcelona területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Vincci Gala, Catalonia Port és Hotel Well and Come. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Barcelona területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

Mi az utazók véleménye Barcelona városáról?

9,8
Gasztroturisták
9,5
Művészet & Design kedvelők
9,4
Történelemrajongók
8,7
Éjszakai élet rajongói
7,4
Szabadtéri programok rajongói
Tagi vélemények (1339)
Lili Madarassy
Lili Madarassy
2019. 01. 05.

THIS TEXT IS FOR THE HUNGARIANS Remélem valaki ezt egyszer el is fogja olvasni, és nem feleslegesen írtam ezt :( Mi 5 napig voltunk 2 éve(2017) Barcelonában. A szállásunk a Ramblan volt, így a belvárosból tudtunk mindig elindulni felfedezni a várost. Szerintem ez egy jó dolog, mert minden közelebb van, mintha a külvárosból kéne bejárni. A szívem csücske az a város,és talán a kultúrája miatt szeretem ennyire. Van egy étterem amit ha ott vagy és magyar vagy,mindenféle képen ki kell próbálnod. Hungaryto a neve, egy magyar férfi csinálja, és isteni finom ott a kaja. A Sagrada Família is a kötelezően megnézendő dolgok közé tartozik, akkor is ha nem vagy vallásos. Egy gyönyörű templom, ami előtt, ha jó helyen állsz meg, akkor meg egy olyan pasassal is találkozhatsz, aki óriás buborékokat fúj. Ha a várost szeretnénk megnézni felülről, akkor 2 helyet is tudok ajánlani. Az egyik a Güell Park, a másik pedig a Monjuic hegy, ahonnan belátni majdnem az egész várost. Viszont azt is el kell mondani, hogy elég sok a tolvaj,és a gyerekrabló akikre szerencsére felhívták a figyelmünket, ezért én is leírom, hogy tájékoztassak mindenkit. Ha pedig nem beszélsz nyelveket, akkor se aggódj. Apukám nulla nyelvtudással vett magának Hot Dog-ot, szóval bármit meg lehet oldani ha mutogatsz

Lee Chapman
Lee Chapman
2019. 02. 22.

Great if you like the architecture. Lots to do, even on a budget. Bus tour is a great way to see Barcelona.

Tânia  Silva
Tânia Silva
2019. 02. 22.

Gostei muito, tudo muito lindo. É uma cidade um pouco cara, mas de resto adorei e conto voltar lá

Luz Restrepo
Luz Restrepo
2019. 02. 16.

La sagrada familia, las ramblas ,el mercado de Sant jose, y muchos lugares. Barcelona Es una capital cosmopolitan. Tanto la moda como el diseño de sus edificios. Me encanta.

GYIK

A legolcsóbb hónap január szokott lenni a maga 27 108 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Barcelona városában a legdrágább tartózkodási hónap január szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 27 108 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 40 662 Ft körül alakult. Ez 1%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 39 869 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Spanyolország