Silhouette Island

2019. szept. 23.2019. szept. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Silhouette Island területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Anse Soleil Beachcomber Self-Catering Chalets, Castaway Lodge és Marl Self Catering. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Silhouette Island területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Silhouette Island területén

19 040 Ft-tól
35 280 Ft-tól
112 000 Ft-tól

GYIK

Silhouette Island városában az átlagos szeptember havi hőmérséklet 26,9 °C/80,4 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb április hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 31,5 °C/88,7 °F körüli. A leghidegebb hónap július szokott lenni a maga 24,2 °C/75,6 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Silhouette Island városához a legközelebb eső repülőtér Mahé-sziget (SEZ) (38,10 km). További közeli repülőterek: Praslin-sziget (54,29 km)

Utazás tervezése ide: