Silhouette Island

2019. júl. 2.2019. júl. 3.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Silhouette Island területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: L'Escape Eden Island, Hanneman Holiday Residence és Hotel La Roussette. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Silhouette Island területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Silhouette Island területén

18 444 Ft-tól
34 176 Ft-tól
108 495 Ft-tól

GYIK

Silhouette Island városában az átlagos június havi hőmérséklet 27,0 °C/80,6 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb április hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 31,5 °C/88,7 °F körüli. A leghidegebb hónap július szokott lenni a maga 24,2 °C/75,6 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Silhouette Island városához a legközelebb eső repülőtér Mahé-sziget (SEZ) (38,10 km). További közeli repülőterek: Praslin-sziget (54,29 km)

Utazás tervezése ide: